Ons motief

Voor ons is het belangrijk ons motief te analyseren en te delen met onze lezers. Waarom voelen wij de drang een nieuwe kwalitatieve blog te onderhouden? Waarom een website starten en daar artikelen op gaan schrijven?

Lees de samenvatting van onze gemeenschappelijke motieven hieronder:

Een onderwerp dat baanbrekend is voor mens en milieu

Graag verdiepen wij ons in onderwerpen die veel mensen in het dagelijks leven ontgaan. Cannabis Invest is sterk gemotiveerd om het bredere plaatje te zien en te begrijpen. We zijn ons er tegelijkertijd van bewust dat “alles begrijpen” een onmogelijke opgave is. Dat accepteren wij dan ook dusdanig. Wie zijn beperkingen kent, die kent zijn mogelijkheden.

Cannabis Invest gaat in op de vraag waarom de cannabismarkt nu zo bijzonder is. Hoe het verbod op marihuana ooit tot stand kwam, welke toepassingen er voor zowel hennep als marihuana heden ten dage bekend zijn en wat de toekomst in petto heeft.

Cannabis Invest gelooft er sterk in dat wanneer de bewustwording rond cannabis en zijn veelvuldige toepassingen voor mens, dier en milieu een gemeenschappelijk gedachtegoed wordt, dit zal leiden tot een toename van het aantal geïnteresseerden in de cannabismarkt. En vanzelfsprekend ook voor de investeringsmogelijkheden in beursgenoteerde bedrijven.

Zoals de titel aangeeft ziet Cannabis Invest een echte groeimarkt ontstaan op gebied van duurzaamheid, “gezonde” medicijnen, de recreatieve mogelijkheden zonder criminalisering ervan, grotere partnerships met andere industrieën, etc.

Het onder de aandacht brengen van een belangrijk – verloren gegaan – stuk kennis

Kennis is macht. Wij leven in een wereld waar kansen elke dag staan of vallen met de kennis en bereidwilligheid die je zelf uitdraagt. De suppressie van kennis is een – voor “ons” – gevaarlijke strategie waar de elitaire beleidsmakers gebruik van maken. Het is onze overtuiging dat kennis kan werken als een soort boemerang. Kennis wordt met een krachtige zwaai weggedreven van de gemeenschap. Die kennis is echter nooit echt weggeweest. Ze werd enkel gecriminaliseerd.

Er werden bibliotheken volgeschreven over de geschiedenis en de plaats van cannabis hierin; de zwarte markt, medische toepassingen en de voedingswaarde van de plant zijn nooit echt weggeweest. Het is altijd lang wachten op het juiste “momentum” en om de “kennis-boomerang” terug, goed en vaardig te vangen. Met een hele hoge snelheid komt de boemerang nu op ons af en lijkt niet meer te stoppen.

De welbekende tegenreactie die vaak de kop opsteekt, wanneer er een tijd lang tekorten zijn geweest op een bepaald gebied, zorgt ervoor dat Cannabis Invest veel potentieel ziet in de industrie en haar mogelijkheden. Om binnen nu en 10 jaar nagenoeg de hele wereld te veroveren.

Cannabis Invest is een gemotiveerd radarstation in het terugbrengen van deze plant in het dagelijks leven van de mensheid!

Wij vinden het erg fijn deze kans met jou als lezer te delen!


Het schrijven van artikelen

Cannabis Invest is een conglomeraat van creatieve geesten met veel ideeën. Het schrijven van artikelen is een wijze waarop Cannabis Invest ideeën met zijn/haar medemens kan delen. Met het schrijven van artikelen kunnen wij een stukje toegevoegde waarde bieden voor de aandachtige lezer.

Als lezer kan je je eigen gedachten ernaast leggen om zelf opnieuw tot nieuwe inzichten te komen. Cannabis Invest vindt het een mooi initiatief om keuzemogelijkheden toe te voegen aan iemands perceptie.

Cannabis Invest zet zich in voor het publiceren van kwalitatieve artikelen, met als doel het idee dat het de samenleving een stapje vooruit kan helpen.

Via onze Facebook-pagina. Kan je Cannabis Invest ook volgen en deelnemen in actieve discussies rond actuele onderwerpen in de Cannabusiness.

Cannabis Invest vindt digitale interactie leuk en het blijft altijd interessant andere meningen te vergelijken met die van jezelf. Waardoor ieders mening in de breedte, elke dag weer aangepast wordt.

Jonge beleggers, “juist” leren beleggen

De populariteit van “cannabis”-aandelen. Wat onze jeugd, de “millennials” hebben gezien of meegemaakt met de ganse Bitcoin-heissa. Het leidt of lokt mensen tot dromen in soms irreële proporties.

Als meer ervaren belegger(s) is het ergens ook een “morele taak”, onze ervaring dan te delen. Een ondernemende geest en blijvend willen bijleren is een verantwoordelijkheid die wij hebben als mens.

Klik hier voor onze disclaimer

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.