Maak kennis met: Hemp Inc.

Maak kennis met: Hemp Inc               Ticker OTC: HEMP

                            Industriële hennep productie

Missie

Hemp Inc. is een beursgenoteerd bedrijf (OTC: HEMP) dat werd opgericht in 2008. De missie is om groene oplossingen te bieden die de wereld helpen een betere plek te worden om met zijn allen te leven. Dit willen ze doen door hennepproducten te verwerken welke milieuvriendelijk en gezond zijn. Het bedrijf is ervan overtuigd dat deze producten, op aardolie gebaseerde producten kunnen vervangen!

Hemp Inc. is een pionier in de industriële hennep sector. Hennep is al meer dan 70 jaar niet legaal geweest in Amerika en andere landen. Dus in staat zijn om te zeggen “Gemaakt van hennep, gekweekt in de VS” is  een enorme mijlpaal waar het bedrijf lang naar uitgekeken heeft en sinds de Farmbill 2018 in werking is getreden, realiteit is geworden.

Het bedrijf speelt graag in op het feit dat mensen verandering in de wereld willen zien. Oorlogen stoppen, de planeet redden van vervuiling, biologisch voedsel kweken, groene oplossingen produceren en een gezond leven leiden. Vanuit een diepe overtuiging dat hennep de wereld kan revolutioneren. Vanwege alle voordelen die hennep biedt. Het stemt het bedrijf tevreden dat door moderne educatie wordt ingezien dat legaliseren de enige juiste optie is.

“Samen kunnen we een verschil maken”

Het doel van Hemp Inc. is om de leider te worden in de industriële hennep-vezel-industrie in Amerika, die nu naar schatting meer dan $ 500 miljoen bedraagt. Een gewas van hennep bespaart water, energie, vermindert de behoefte aan pesticiden en is natuurlijker, meer economisch en meer ecologisch verantwoord dan het gebruik van katoen of bomen.

Om een vruchtbare toekomst te waarborgen heeft Hemp Inc., Industrial Hemp Manufacturing overgenomen. Dit is de grootste decorticatie (ontschorsing) installatie in Noord-Amerika. Momenteel is het bedrijf begonnen met een verhuizing naar Spring Hope, North Carolina. Dit magazijn is 70.000 vierkante meter groot op 9 hectare grondgebied. De fabriek was gepland voor voltooiing in 2018. Na navraag van Cannabis Invest kregen wij te horen dat de werkzaamheden op zijn eind zijn en de fabriek spoedig in gebruik kan genomen worden.

Structuur

Industrial Hemp Manufacturing, LLC (IHM) (het dochterbedrijf) is een bedrijf dat hoogwaardige natuurlijke vezels en andere producten op basis van cellulose produceert voor belangrijke groeimarkten. IHM bezit de grootste en enige hennepvezel decorticatie installatie (de ontschorser) van dergelijke omvang in Noord-Amerika. Het bedrijf richt zich op de productie van hennep en kenaf vezels om natuurlijk, duurzame producten voor de wereldwijde markten te produceren. Kenaf is een hibiscus soort genaamd “Hibiscus Cannabidus”

Een van de eerste producten die IHM zalproduceren, is DrillWall ™, een getest boormateriaal dat door veel grote olie-, water- en gasbedrijven wordt gebruikt. Verlies circulatie (het lekken) van boorvloeistoffen kan ernstige gevolgen hebben op het gebied van tijd, geld en de veiligheid voor elk project.DrillWall ™ biedt een waardevol alternatief voor deze risico’s. Het IHM-management was de sleutel tot de jarenlange ontwikkeling van dit product voor de olie- en gas boorindustrie en heeft een positief effect gehad op veel grote projecten.

IHM produceert ook SpillSuck ™, een super absorberend biologisch afbreekbaar materiaal dat gemaakt is uit de kern van kenaf- en hennepplanten. Volgens een onderzoek van de Amerikaanse marine uit 1999 werd vastgesteld dat het kernmateriaal van de Kenaf Plant het meest absorberende natuurlijke materiaal op aarde is. Het grote voordeel van dit product is bijvoorbeeld het kunnen reinigen van gelekte olie op de vloer van een autogarage.

SpillSuck ™ was een van de gebruikte producten om dieren in het wild te redden door te helpen opruimen tijdens de BP Deepwater Horizon-olielozing. Vele dieren, waaronder pelikanen werden gered, na deze milieuramp. Verder wordt het product ook verkocht op de detailhandelsmarkt voor het opruimen van olie of gemorste vloeistoffen op garagevloeren, opritten, ongevallen en meer.

Het managementteam van IHM heeft meer dan 50 jaar ervaring in het telen van vezelplanten, plantaardige vezel productie en industriële vezel toepassingen. Industriële hennep productie, LLC. is gepositioneerd om de leider te worden in de industrie voor industriële hennep productie vanwege zijn vooruitstrevende planning in deze groeiende industrie.

Het team achter Hemp Inc

Bruce Perlowin is de CEO van Hemp Inc. De expertises van Bruce lopen uiteen van verzending en logistiek tot wetgeving en zelfs “ordinair” lobbyen. Op CNBC, was hij een consultant en expert op één van  de meest populaire shows aller tijden, Marijuana Inc.

Bruce Perlowin is altijd een ondernemer geweest. Zijn passie voor zaken begon op de jonge leeftijd van zeven toen hij schoenen begon te poetsen. Van deur tot deur. Dit was de eerste in een carrière van veel ondernemende inspanningen.

Op 23-jarige leeftijd had Bruce een winkel geopend die handelde in lederen waren. Hier werden kaarsen gemaakt en verkocht, biologische Shaklee-producten verkocht, biologische sinaasappelen geplukt en verkocht. Een jaar later, toen hij 24 was, opende hij The Magic Woodsman met zijn broer Craig. Deze verkocht, afgewerkte Redwood Burl tafels. Ze breidden de winkel uit om in die tijd het op twee na grootste bedrijf in natuurlijke houtproductie in Amerika te worden.

Toen kwam de “marihuana smokkel handel” van Bruce in een stroomversnelling. In 1978 verhuisde Bruce zijn “bedrijf” naar de westkust om weg te komen van het toenemende geweld in Miami en de winst te vergroten vanwege een gebrek aan concurrentie. Hij zou ook in plaats van per vlucht via de boot kunnen smokkelen en daardoor de extra kosten verlagen die voortvloeien uit het verplaatsen van de drugs van Miami naar LA. Bruce huurde zelfs een onderzoeksbureau in om de sterkte van de FBI in verschillende havens aan de westkust te analyseren. Het resultaat?

Een volledig rapport leidde hem tot de conclusie dat San Francisco Bay voor het oprapen lag. En zo geschiedde.Bruce Perlowin smokkelde niet alleen marihuana. Hij creëerde een imperium. Met de naam “The Company”, zijn bedrijf met een bedrijfsplan, investeerders en werknemers, was hun product toevallig illegaal. Bruce weet hoe producten bewegen. Hij weet hoe bedrijven groeien. En hij weet hoe hij moet omgaan met uitgeven en geld verdienen.


Zijn diepe kennis van multi-level marketing kan berucht zijn vanwege zijn marihuana-smokkel, maar het is van toepassing op een groot aantal andere zakelijke activiteiten waar Bruce mee begonnen is. Of het nu kaarsen of visitekaartjes zijn, Hennep inc. of yoga, Bruce Perlowin begrijpt hoe alle soorten bedrijven werken.

Het belangrijkste is dat hij weet hoe mensen werken. Deze excentrieke CEO is van plan de rest van zijn leven door te brengen met deze vaardigheden om de wereld om hem heen te verbeteren. Op zijn minst een dubieus of aardig figuur.

Toekomstperspectief


De Raad van Bestuur en het managementteam van Hemp Inc. hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten en gedurfd ondernomen om de belangrijkste richting van het bedrijf in de industriële hennep verwerkende industrie te verleggen. Het bouwen van een sterke basis op dit gebied moet een hogere groei en een hogere waarde voor de aandeelhouders opleveren. De naderende voltooiing van de decorticatie-installatie vertegenwoordigt een nieuwe en belangrijke stap op dit pad.

Het bedrijf heeft de verticale integratie van hennep van het veld naar oplossingen voor eindgebruikers. De decorticatie lijn die Hemp Inc. bezit, is slechts het begin omdat het de bast van de kern scheidt voor gebruik in plastic, papier, vezelplaat en meer. De kern wordt verder verwerkt in de geavanceerde frees component van de fabriek en genereert “Lost Circulation Material” (LCM). Een milieuvriendelijk product dat het boren veiliger maakt. Bovendien wordt de kern gebruikt als een super absorberend materiaal bij olieverontreinigingen en voor grond- en watersanering.

Ook in de markt voor lichaamsverzorging en de CBD-sector is het bedrijf actief en zal ze haar hoogwaardige op hennep gebaseerde CBD-lijn van cosmetische producten blijven verkopen. Dit zijn producten als een spa-lijn voor lichaamsverzorging, een sportlijn gericht op het helpen van verwondingen en gewrichtsproblemen, evenals gezondheidszorgproducten voor de welzijnsindustrie.

Licenties/overeenkomsten

De legalisatie van Hennep d.m.v. Farmbill2018 kan het bedrijf in een stroomversnelling brengen. Recent besloot de Canadese zakenbank/adviesbureau Gunpowder Capital Corporation om een samenwerking aan te gaan. De bank heeft naar eigen zeggen gewacht op het juiste moment en dat is er nu dus gekomen.

Koersontwikkeling

Gemiddeld worden er zo’n 50 à 100 miljoen Hemp Inc. aandelen per dag verhandeld. Het aandeel van Hemp Inc. wordt verhandeld tussen 50 en 100 miljoen aandelen per dag. De koers schommelt sinds het laatste jaar tussen de 0,02 en 0,047 dollarcent (met een intraday high op 0,053. Eind december van vorig jaar).

Op de grafiek is te zien dat de MA50 net door de MA200 (gemiddelde koersen over 50 en 200 dagen) is gedoken. Dit is een teken die technisch analisten niet graag tegenkomen. Behalve wanneer er ingezet wordt op een dalende koers. Ondanks het volatiele koersverloop blijft de MA200 lichtjes stijgen, de MA50 danst er rond.

Ten slot een inspirerend filmpje. Kan hennep de wereld redden?


Al met al een interessant bedrijf, waar u in zou kunnen beleggen.

Bron en foto’s: www.hempinc.com

Posts created 69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.