De 4 grootste wekelijkse groeiers (week 4)

E

Vanaf deze week zullen wij wekelijks meegeven wie er het meest gestegen of gedaald is geweest in een tijdspanne van 5 handelsdagen. Het doel hiervan is om bepaalde (eventueel nog niet bekende bedrijven) ook onder de loep te brengen. Voor deze week hebben we volgende 4 aandelen:

  • 1. Green Organic Dutchman (TGOD)          

Dit is een Canadees bedrijf dat onderzoek en ontwikkeling doet van producten op basis van cannabinoïden. Ze bieden cannabisproducten aan zoals: (organische) cannabis, oliën, edibles en zaden. Deze week steeg hun prijs van 2,87 CAD naar 3,72 CAD. Dit impliceerde een prijsstijging van 29,62%.

  • 2. Emblem Corporation (EMMBF)               

Opnieuw een Canadees bedrijf. Ze produceren, vervoeren en verkopen voornamelijk medicinale cannabis en cannabisderivaten in Canada. Ze bieden ook hulpzorg aan op basis van de medicinale cannabis. Deze week steeg de prijs van 0,9 USD naar 1,1 USD wat een stijging van 22,22% vertegenwoordigde.

  • 3. Cannagrow (CGRW)                                    

In tegenstelling tot de vorige twee aandelen is dit een Amerikaans aandeel dat zijn hoofdkantoor in Colorado heeft. Het ontwikkelt, ontwerpt en bouwt gebouwen en serres voor de legale cannabisindustrie. Hun prijs steeg van 0,795 naar 0,9325 wat een stijging van 17,30% betekende.

  • 4. Canopy Growth Corporation (WEED)    

Dit is waarschijnlijk de meest bekende van de 4 grootste stijgers. Canopy maakt deel uit van de CATAC-aandelen ook wel de 5 best presterende aandelen genoemd die actief zijn in de bestaande cannabiswereld. Desondanks ze de laatste 3 weken hard waren teruggezakt naar 35 CAD zijn ze nu opnieuw weeral bijna verdubbeld. Alleszins nog eentje om verder in de gaten te houden. Algemene informatie is waarschijnlijk overbodig maar toch vermeld ik voor de iets onervaren belegger nog even dat het een Canadees bedrijf is die allerlei labels (Tweed, Black label, Spectrum Cannabis) heeft waarbij ze hun cannabisproducten verkopen. Het steeg deze week van 55,16 CAD naar 64,11 CAD wat een stijging van 16,23% teweeg bracht.

Posts created 69

Eén gedachte over “De 4 grootste wekelijkse groeiers (week 4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.