De 4 grootste wekelijkse groeiers (week 7)


Zoals beloofd wordt er elke week een weergave getoond van de grootste dalers en/of stijgers. Afgelopen week voor het eerst een rijtje dalers. Deze week de top 4 beste stijgers.

Het was een week dat geen van de CATAC aandelen het meest uitblonk, maar wel op plek 3 Canopy Rivers. De spin-off van Canopy Growth.

1 Pyxus International (PYX)

Pyxus International Inc. is een wereldwijd agrarisch bedrijf met 145 jaar ervaring in het leveren van producten en diensten. Gedreven door een verenigd doel, om het leven van mensen te transformeren en om een betere wereld te creëren zijn Pyxus International en gelieerde ondernemingen betrouwbare leveranciers. Dit op verantwoorde wijze verkregen, onafhankelijk geverifieerde, duurzame en traceerbare producten en ingrediënten. Lange tijd stond het bedrijf bekend vooral om de sigaretten, maar zoals boven beschreven wil het bedrijf een andere weg inslaan en sinds een jaar is het bezig met het implementeren van een cannabis strategie.

Afgelopen maandag kwamen de kwartaalcijfers uit, welke goed werden ontvangen door beleggers. Het aandeel steeg van $18,43 naar $23,07, wat een stijging van maar liefst 25,24% betekend.

2. Organigram holdings (OGRMF)

In vergelijk met de CATAC-aandelen is dit een iets kleiner aandeel doch een niet te onderschatten aandeel. Dit is ook een Canadees aandeel dat gewone cannabis kweekt en verkoopt. Bovendien verschepen ze ook hun cannabisproducten welke bestaan uit zaden, gerolde joints en oliën. Deze week genoten ze van een stijging van 15,09%. Ze stegen van $4,97 naar $5,72.

3. Canopy Rivers (CNPOF)

Canopy Rivers is een uniek investerings- en werkplatform dat is gestructureerd om investeringsmogelijkheden in de opkomende wereldwijde cannabissector na te streven. Canopy Rivers werkt samen met Canopy Growth (TSX: WEED, NYSE: CGC) om strategische tegenpartijen te identificeren die op zoek zijn naar financiële en / of operationele ondersteuning. Canopy Rivers heeft een investeringsecosysteem ontwikkeld van complementaire cannabis-werkmaatschappijen die verschillende segmenten van de waardeketen van de opkomende cannabissector vertegenwoordigen. Naarmate het portfolio zich blijft ontwikkelen, krijgen de kiezers de kans om samen te werken met Canopy Growth. Canopy Rivers gelooft dat het de waarde voor haar aandeelhouders maximaliseert door middel van een omgeving van innovatie, synergie en waardecreatie voor het hele ecosysteem creëert. Het aandeel beleefde dus een goede week. Beleggers zagen de koers van $3,25 stijgen naar $3,66. Dit betekend een stijging van 12,54%, deze week goed voor de 3e plaats in de grootste groeiers lijst.

4. Evio Inc (EVIO)

EVIO Incorporated is een toonaangevende leverancier van cannabistests en wetenschappelijk onderzoek voor de gereguleerde cannabisindustrie. De divisie EVIO Labs opereert van land tot land en biedt door de staat gemandateerde ondersteunende diensten om de veiligheid en kwaliteit van de cannabisvoorziening in het land te waarborgen. De divisie EVIO Biosciences is gewijd aan de wetenschappelijke, medische en psychosociale verkenning van klinische cannabis, cannabinoïden en het endocannabinoïde systeem. Het aandeel beleefde een prima week en steeg 10,71%, van $0,56 naar $0,62.

Posts created 69

Eén gedachte over “De 4 grootste wekelijkse groeiers (week 7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.